Všetky úseky ciest v PSK sú zjazdné bez dopravných obmedzení

04.02.2010 Prešov

Vranov/Prešov/Michalovce 4. februára (TASR) - Z ciest na území Prešovského samosprávneho kraja (PSK) nie sú hlásené žiadne mimoriadne udalosti či dopravné obmedzenia.
Úseky I. , II. a III. triedy sú zjazdné aj na území Košického samosprávneho kraja (KSK), konkrétne v okresoch Michalovce a Sobrance.
\"Teploty sa pohybujú v rozmedzí od mínus 15 stupňov Celzia v Kežmarku do mínus 5 stupňov v Stakčíne. V celom PSK je jasno a miestami polooblačno, \" informoval Tomáš Lažo zo Správy a údržby ciest (SÚC) PSK. Podľa jeho slov sa vrstva utlačeného snehu do troch centimetrov nachádza na úsekoch ciest I. triedy v oblasti Podspády a horského priechodu Vernár. Ostatné komunikácie prvej kategórie sú po chemickom posype vlhké. Väčšina ciest II. a III. triedy je pokrytá vrstvou utlačeného snehu do štyroch centimetrov.
\"Všetky úseky ciest sú v sobranskom a michalovskom regióne zjazdné, momentálne sa pracuje na odstraňovaní kašovitej vrstvy snehu v meste Veľké Kapušany, \" uviedol Vladimír Džurina zo SÚC KSK, pracovisko Michalovce. Cesty I. triedy sú vlhké respektíve pokryté vrstvou kašovitého snehu. Na úsekoch II. a III. triedy sa miestami nachádza vrstva utlačeného a kašovitého snehu.
 

Vyberte región